Αρχείο κατηγορίας Ανακοινώσεις

Διαδικασία υποβολής αίτησης – δήλωσης συμμετοχής στις Πανε

Όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2018 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

(περισσότερα…)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ – ΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, όλοι οι υποψήφιοι/ες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους σχετική Αίτηση-Δήλωση εντός του Μαρτίου του έτους συμμετοχής τους. Το διάστημα για την υποβολή της Αίτησης – Δήλωσης των υποψηφίων που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ, προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου 2018, κατόπιν και νεότερης εγκυκλίου που θα ακολουθήσει.

(περισσότερα…)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Διεύθυνση και ο σύλλογος καθηγητών του Γενικού Λυκείου Σητείας καλούν τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών στις 6 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 στο χώρο του σχολείου προκειμένου να παραλάβουν τους ελέγχους προόδου του ‘Α τετράμηνου και να ενημερωθούν για την επίδοση και τη φοίτηση τους.

(περισσότερα…)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Σητείας, σας ενημερώνει ότι στις 6 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 11 πμ, θα πραγματοποιηθούν Εκλογές σε αίθουσα του σχολείου, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας και των εκπροσώπων του στη Ένωση Συλλόγων Γονέων Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Σητείας.
(περισσότερα…)