Αρχική » Ανακοινώσεις » Εξετάσεις 2019 » Οδηγίες για την υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τ.Ε.Φ.Α.Α., ακαδημαϊκού Έτους 2019-2010

Οδηγίες για την υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τ.Ε.Φ.Α.Α., ακαδημαϊκού Έτους 2019-2010

Η επιτροπή υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας με έδρα την Λάρισα,  θα δέχεται τους υποψηφίους από την  Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019  εκτός Σαββάτου και Κυριακής 22-23 Ιουνίου 2019 στο Ε. Α. Κ.  Λάρισας (Αλκαζάρ) και ώρες 07:30π.μ. – 11:00π.μ., σύμφωνα με το συνημμένο  πρόγραμμα:

Κατά την προσέλευσή τους στην Αρμόδια Επιτροπή, οι Υποψήφιοι  θα πρέπει να έχουν μαζί τους:   

                              Δ Ι Κ Α Ι Ο Λ Ο Γ Η Τ Ι Κ Α

  1. ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΘΩΡΑΚΑ (πάνω στην οποία θα υπάρχει φωτογραφία του υποψηφίου, με σφραγίδα και υπογραφή του ιατρού, συνοδευόμενη απαραίτητα με γνωμάτευση).
  2. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΠΤΙΚΗΣ ΟΞΥΤΗΤΑΣ
  3. ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ (συνοδευόμενο με γνωμάτευση του ιατρού.)
  4. ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.
  5. ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥ από το Λύκειο όπου αναγράφεται ο Κωδικός Αριθμός του Υποψηφίου. Οι Ιατρικές Βεβαιώσεις μπορούν να έχουν εκδοθεί από Νοσηλευτικό Ίδρυμα του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ. ή Ιατρό του Δημοσίου ή και από Ιδιώτη Ιατρό. Οι Ιατρικές Εξετάσεις ισχύουν για έξι (6) μήνες από την ημερομηνία έκδοσής τους.

 

 

  1. Δύο (2) μικρές φωτογραφίες

                                                        ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΓΟΡΙΩΝ

 1) Δρόμος 400 μ.

2) Άλμα σε μήκος τρεις (3) προσπάθειες από τις οποίες βαθμολογείται η καλύτερη,

3) Σφαιροβολία (βάρος σφαίρας 6 κιλών), τρεις (3) προσπάθειες από τις οποίες  βαθμολογείται η καλύτερη και

4) Κολύμβηση 50 μ. ελεύθερο.

 

                                                               ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

1) Δρόμος 200 μ.

2) Άλμα σε μήκος τρεις (3) προσπάθειες από τις οποίες βαθμολογείται η καλύτερη,

3) Σφαιροβολία (βάρος σφαίρας 4 κιλών), τρεις (3) προσπάθειες από τις οποίες

 

βαθμολογείται η καλύτερη, και

4) Κολύμβηση 50 μ. ελεύθερο.

 

Τα αγωνίσματα (αγοριών – κοριτσιών) θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς. Οι υποψήφιοι με αίτησή τους, στην εξεταστική επιτροπή δηλώνουν τα τρία (3) από τα τέσσερα (4) αγωνίσματα της κατηγορίας τους,  στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν. Η δήλωσή τους αυτή δεν μπορεί να τροποποιηθεί κατά τη διάρκεια της εξέτασής τους .

 

Διευκρινίζεται ότι, δεν επιτρέπεται η Εξέταση του Υποψηφίου σε περισσότερες από μία Επιτροπές.

 

Οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στις Εξετάσεις Ειδικών Μαθημάτων από 18 και 19,20  Ιουνίου 2019 αντίστοιχα  ,όπως και οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στις εξετάσεις ειδικών μαθημάτων από 21 Ιουνίου μέχρι και 2 Ιουλίου 2019  εφόσον συμπίπτει η ημέρα πρακτικής δοκιμασίας με αυτή της εξέτασης του στο ειδικό μάθημα, μπορούν να ζητούν από την οικεία επιτροπή, η οποία και οφείλει να ορίζει, διαφορετική ημέρα εξέτασης, από αυτή του ειδικού μαθήματος Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2414400093-94.

 

Όσοι υποψήφιοι διεκδικούν την εισαγωγή τους στα ΤΕΦΑΑ με τη διαδικασία του 10{e6f8ee41b9979577ba62cb500c7a9ae7d0f80513a559c3b826de7dd6aab15601} των θέσεων εισακτέων,  χωρίς νέα εξέταση, συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής με βάση τη βαθμολογία της τελευταίας εξέτασής τους στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα και  πρακτικές δοκιμασίες. Οι  υποψήφιοι αυτοί δεν έχουν τη δυνατότητα ή δικαίωμα να εξεταστούν ξανά στις πρακτικές   δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ.  Δυνατότητα συμμετοχής στις πρακτικές δοκιμασίες έχουν μόνο όσοι συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις 2018.

 

 

1.- Παρακαλούνται οι κ. Διευθυντές των σχολικών μονάδων να επιστήσουν την προσοχή των υποψηφίων για τις ώρες προσέλευσής τους, σύμφωνα με το πρόγραμμα των εξετάσεων.                                                                                                                  

 2.-  Οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παρακαλούνται να προωθήσουν την εγκύκλιο αυτή αμέσως στα σχολεία της αρμοδιότητάς τους, για να ενημερωθούν οι υποψήφιοι για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.

1.Συνημμένο (Πρόγραμμα πρακτικών δοκιμασιών)