Αρχική » Ανακοινώσεις » Μαθητικοί Διαγωνισμοί » 37ου Παγκρήτιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Συνδέσμου Φιλολόγων Νομού Χανίων – σχ. έτ. 2020-21

37ου Παγκρήτιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Συνδέσμου Φιλολόγων Νομού Χανίων – σχ. έτ. 2020-21

Εγκρίνουμε για το σχολικό έτος 2020-21 τη διεξαγωγή του 37ου Παγκρήτιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού του Συνδέσμου Φιλολόγων Χανίων για τους/τις μαθητές/τριες Γυμνασίων – ΓΕ.Λ – ΕΠΑ.Λ. και Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας της Κρήτης.

Επισημαίνεται ότι ο Διαγωνισμός, ο οποίος θα διεξαχθεί εκτός ωρολογίου προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί με τις εξής απαραίτητες προϋποθέσεις:

1) Η συμμετοχή των μαθητών/τριών στον διαγωνισμό να είναι προαιρετική, υποβάλλοντας ο/η καθένας/καθεμία, στην περίπτωση που επιθυμεί να συμμετάσχει, χωριστά τη δική του/της ατομική συμμετοχή με την απαραίτητη γονική συναίνεση.
2) Η όλη διενέργεια του διαγωνισμού (υλοποίηση, βράβευση, δημοσιοποίηση) θα υλοποιηθεί με ευθύνη των διοργανωτών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των μαθητών/τριών και σύμφωνα με τους κανόνες δεοντολογίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων/ουσών μαθητών/τριών και των πνευματικών δικαιωμάτων τους.
3) Δεν θα διαφημίζονται άμεσα ή έμμεσα εμπορικά προϊόντα ή εμπορικές επιχειρήσεις, εντός του περιεχομένου του διαγωνισμού.

Τέλος, σημειώνεται ότι η μετακίνηση και η συμμετοχή των σχολικών μονάδων στον εν λόγω διαγωνισμό θα γίνει χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να απευθύνονται απευθείας στον Σύνδεσμο Φιλολόγων Νομού Χανίων στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: syndesmosfilologonchanion@gmail.com .