Αρχική » Ανακοινώσεις » 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου

2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου

Σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η Επιστημονική Εταιρία ?European School Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο ? συνδιοργανώνουν τον μαθητικό ραδιοφωνικό διαγωνισμό «Κάντο ν? ακουστεί» και το 2ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης και του Τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

 

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές/μαθήτριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δημόσιων και ιδιωτικών σχολικών μονάδων της χώρας. Η υποβολή των συμμετοχών θα πραγματοποιηθεί από 9 Φεβρουαρίου μέχρι 9 Μαρτίου 2015. Η βράβευση των νικητών θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου 2015 στη Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το European School Radio στην ηλεκτρονική διεύθυνση: esradio@sch.gr.