Αρχική » Ανακοινώσεις » Εξετάσεις 2022

Αρχείο κατηγορίας Εξετάσεις 2022

Δημιουργία κωδικού ασφαλείας για την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) ΓΕΛ για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή σε Δημόσια ΙΕΚ έτους 2022

Πρόγραμμα Ειδικής Εξεταστικής Περιόδου Ιουνίου 2022

Οδηγίες και Πρόγραμμα για την Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία Υποψηφίων Τ.Ε.Φ.Α.Α. ακαδημαϊκού έτους 2022-23 ΔΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Εξέταση ατόμων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα Ειδικά Μαθήματα 2022

Εξεταστικά κέντρα Μουσικών Μαθημάτων «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» και «Μουσική Αντίληψη και Γνώση» έτους 2022

Χαιρετισμός του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου Αθανασίου Κατσαγκόλη εν όψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,

Στο επόμενο διάστημα θα δώσετε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα που θα οδηγήσει στην εκπλήρωση των στόχων σας και στην πραγματοποίηση των ονείρων σας. Θα έρθετε αντιμέτωποι με μία από τις μεγαλύτερες  προκλήσεις της ζωής σας στην οποία καλείστε να δείξετε ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή.

Για όλους εσάς κλείνει ο ένας και μοναδικός δρόμος της μαθητικής ζωής, για να ανοίξουν, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων,  νέοι δρόμοι  που εύχομαι να είναι ευκολοδιάβατοι και φωτεινοί.

(περισσότερα…)

Οδηγίες για τους υποψηφίους

Οδηγίες για τους υποψηφίους

α) Προσερχόμενοι στις αίθουσες εξετάσεων επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους στυλό ΜΟΝΟ ανεξίτηλης μελάνης (μαύρο ή μπλέ), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό. ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ γενικά ΔΕΝ επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά ΜΟΝΟ αν το διευκρινίζουν οι οδηγίες των θεμάτων.

β) Προσερχόμενοι στις αίθουσες εξετάσεων απαγορεύεται κατά την είσοδό τους στην αίθουσα εξέτασης να έχουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό υγρό ή ταινία, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης ή αποθήκευσης πληροφοριών ή επικοινωνίας ή οτιδήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι δολιεύεται τις εξετάσεις.

γ) Γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο εξεταζόμενου.

δ) Τα τελευταία φύλλα του τετραδίου μπορεί να χρησιμοποιηθούν από τον υποψήφιο ως πρόχειρο, αφού αναγράψει σαφώς την ένδειξη ΠΡΟΧΕΙΡΟ σε όσες σελίδες χρησιμοποιήσει ως πρόχειρες, οι οποίες δεν βαθμολογούνται σε καμία περίπτωση. Επισημαίνουν στους υποψηφίους την ανάγκη να διαχειριστούν τις σελίδες του τετραδίου με φειδώ, καθώς δεύτερο τετράδιο δεν θα δοθεί σε κανέναν υποψήφιο, χωρίς την πρότερη ενημέρωση της Κ.Ε.Ε., αφού οι σελίδες του τετραδίου είναι επαρκείς για τις απαντήσεις.
(περισσότερα…)