Αρχική » Ανακοινώσεις » Εξετάσεις 2022

Αρχείο κατηγορίας Εξετάσεις 2022

Μηχανογραφικό 2022 από 8 Ιουλίου έως και 18 Ιουλίου.

Aπό την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 έως και την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 και ώρα 23:59., οι υποψήφιοι, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τους (password) που έχουν ήδη αποκτήσει ή αποκτούν αυτές τις μέρες, θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr/ και να επιλέγουν το Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/ και το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ) για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ.
(περισσότερα…)

Δημιουργία κωδικού ασφαλείας για την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) ΓΕΛ για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή σε Δημόσια ΙΕΚ έτους 2022

Πρόγραμμα Ειδικής Εξεταστικής Περιόδου Ιουνίου 2022

Οδηγίες και Πρόγραμμα για την Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία Υποψηφίων Τ.Ε.Φ.Α.Α. ακαδημαϊκού έτους 2022-23 ΔΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Εξέταση ατόμων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα Ειδικά Μαθήματα 2022

Εξεταστικά κέντρα Μουσικών Μαθημάτων «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» και «Μουσική Αντίληψη και Γνώση» έτους 2022

Χαιρετισμός του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου Αθανασίου Κατσαγκόλη εν όψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,

Στο επόμενο διάστημα θα δώσετε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα που θα οδηγήσει στην εκπλήρωση των στόχων σας και στην πραγματοποίηση των ονείρων σας. Θα έρθετε αντιμέτωποι με μία από τις μεγαλύτερες  προκλήσεις της ζωής σας στην οποία καλείστε να δείξετε ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή.

Για όλους εσάς κλείνει ο ένας και μοναδικός δρόμος της μαθητικής ζωής, για να ανοίξουν, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων,  νέοι δρόμοι  που εύχομαι να είναι ευκολοδιάβατοι και φωτεινοί.

(περισσότερα…)