Αρχική » Ανακοινώσεις » Συμμετοχή μαθητών σε θερινά σεμινάρια στη Γερμανία για το 2011

Συμμετοχή μαθητών σε θερινά σεμινάρια στη Γερμανία για το 2011

Παρακαλούμε τα ενδιαφερόμενα σχολεία να αποστείλουν ταχυδρομικά, μέχρι και την Παρασκευή 1η Απριλίου 2011 (με σφραγίδα ταχυδρομείου), στη διεύθυνση:

Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. Ανδρέα Παπανδρέου 37, 15180 Μαρούσι, Διεύθυνση Διεθνών Εκπαιδευτικών Σχέσεων, Τμήμα Β΄ Εκπαιδευτικών Ανταλλαγών, Γραφ. 2161, υπόψη της κυρίας Μπομπέτση (τηλ.: 210/3442378), τα παρακάτω δικαιολογητικά (όλα εις πενταπλούν):

1) το έντυπο της αίτησης, όπου θα αναγράφονται με κεφαλαίους λατινικούς χαρακτήρες  το όνομα, η ημερομηνία γέννησης του προτεινόμενου από το σχολείο μαθητή/μαθήτριας, τα πλήρη στοιχεία διεύθυνσης, το τηλέφωνο της κατοικίας και e-mail του μαθητή/μαθήτριας και του σχολείου, 2) την έκθεση αξιολόγησης, η οποία θα συνοδεύεται από επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του ελέγχου προόδου του μαθητή/μαθήτριας, 3) τη δήλωση σύμφωνης γνώμης των γονέων ή κηδεμόνων, 4) πιστοποιητικό υγείας από δημόσιο νοσοκομείο ή άλλη επίσημη υγειονομική αρχή και 5) φωτοτυπία του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του μαθητή/ της μαθήτριας.

Πέραν της παραπάνω προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία αίτηση υποψηφιότητας ή συμπληρωματικά δικαιολογητικά υποψηφίων, λόγω του περιορισμένου διαθέσιμου χρόνου για την επεξεργασία των αιτήσεων, η οποία οφείλεται στην καθυστερημένη αποστολή από τη Γερμανική Πρεσβεία στο Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. της σχετικής Ρηματικής Διακοίνωσης.

 

Η επιλογή των μαθητών θα γίνει με κλήρωση, παρουσία εκπροσώπων του Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. και της Γερμανικής Πρεσβείας.

Εφόσον επιλεγεί ο μαθητής ή η μαθήτρια που έχετε προτείνει, θα ειδοποιηθείτε άμεσα για τις περαιτέρω ενέργειες.