Αρχική » Ανακοινώσεις

Αρχείο κατηγορίας Ανακοινώσεις

Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις

Οι υποψήφιοι με σοβαρές παθήσεις που ενδιαφέρονται για να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, καλούνται να αποστείλουν Αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, σε μια από τις Επταμελείς Επιτροπές οι οποίες έχουν συγκροτηθεί σε 14 Νοσοκομεία της χώρας, σύμφωνα με εγκύκλιο την οποία εξέδωσε υπουργείο Παιδείας .

(περισσότερα…)

YΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ  ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΛ ΕΤΟΥΣ 2023

Η προθεσμία υποβολής είναι από Τρίτη 29-11-2022 ως και  Δευτέρα 12-12-2022. Μέσα σε αυτήν την προθεσμία,  οι Αιτήσεις υποβάλλονται και καταχωρίζονται οριστικά στο ΠΣ myschool.

Υποβάλλεται στο Λύκειο από τους μαθητές ή αποφοίτους, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις της Γ΄ τάξης ημερήσιου ή της Γ΄ τάξης εσπερινού  ΓΕΛ. Με την Αίτηση – Δήλωση (Α-Δ) ο ενδιαφερόμενος δηλώνει:

– Την Ομάδα Προσανατολισμού στα 4 μαθήματα της οποίας θα εξεταστεί πανελλαδικά, για να έχει πρόσβαση σε ένα μόνο πεδίο.

Κάθε Ομάδα Προσανατολισμού οδηγεί σε ένα ΜΟΝΟ επιστημονικό πεδίο, ειδικά η Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας οδηγεί ή στο 2ο πεδίο με Μαθηματικά ή στο 3ο πεδίο με Βιολογία.

(περισσότερα…)

Ενημερωτικό σημείωμα Διευθυντή

Αγαπητοί γονείς, η παρουσία ψυχολόγου στα σχολεία είναι ένα διαχρονικό αίτημα της σχολικής κοινότητας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι από την Τρίτη 29/11/2022 και κάθε Τρίτη του τρέχοντος σχολικού έτους το σχολείο μας θα παρέχει υπηρεσία ψυχολογικής υποστήριξης σε μαθητές, καθηγητές και γονείς.

(περισσότερα…)

Σημαντική Ενημέρωση από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας: ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ το ΕΤΟΣ 2005

Αποτελέσματα εκλογών 15λους Συμβουλίου

Γενική Συνέλευση και Εκλογές Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Γενική Συνέλευση και Εκλογές Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

 

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων σας καλεί στην τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:00 σε αίθουσα του σχολείου μας. Θα ακολουθήσει η διενέργεια εκλογών.
(περισσότερα…)

Οδηγίες για την οργάνωση της Ενισχυτικής Διδασκαλίας Ειδικών Μαθημάτων ΕΔΕΜ για το σχολικό έτος 2022_2023

ΕΞΕ – 112625 – 2022 – Οδηγίες για την οργάνωση της Ενισχυτικής Διδασκαλίας Ειδικών Μαθημάτων ΕΔΕΜ για το σχολικό έτος 2022_2023
(περισσότερα…)