Αρχική » Ανακοινώσεις

Αρχείο κατηγορίας Ανακοινώσεις

Προετοιμασία ηλεκτρονικής εγγραφής για το σχολικό έτος 2024-2025

Αγαπητοί γονείς,

ενόψει της λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής των μαθητών/τριών στην της Α’ τάξης στη Β΄ και της Β’ τάξης στη Γ΄ τάξη των Δημόσιων Ημερησίων ΓΕ.Λ.και  ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2024-2025, το επόμενο χρονικό διάστημα,  θα πρέπει να συμπληρωθούν και από τους δύο γονείς/κηδεμόνες, οι επισυναπτόμενες υπεύθυνες δηλώσεις και εν συνεχεία και οι δύο Υ.Δ. να επιστραφούν στη σχολική μονάδα έως τις 22-04-2024, είτε με γνήσιο της υπογραφής είτε μέσω Gov.gr.

(περισσότερα…)

Απόφαση Ορισμού Ε.Κ. ειδικού μαθήματος ΑΓΓΛΙΚΩΝ 2024

Απόφαση ορισμού Εξεταστικού Κέντρου για τους υποψηφίους με αναπηρία και ειδικές εκπ/κες ανάγκες

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024: Ενημερώνομαι, Διαχειρίζομαι & Σχεδιάζω το Μέλλον

Η Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Λασιθίου, δια της Συμβούλου Εκπαίδευσης Φιλολόγων, του Συμβούλου Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής & των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων – ΣΕΠ & Φυσικής Αγωγής, διοργανώνει ενημερωτικές εσπερίδες στους τρεις Δήμους της Π.Ε. Λασιθίου, με θέμα: «Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024: Ενημερώνομαι, διαχειρίζομαι & σχεδιάζω το μέλλον».

Απευθύνεται στους γονείς/κηδεμόνες, τους/τις ενδιαφερομένους/νες μαθητές/τριες της Γ΄ Τάξης και τους/τις απόφοιτους Ημερήσιων & Εσπερινών Γενικών & Επαγγελματικών Λυκείων, καθώς και το εκπαιδευτικό προσωπικό που εμπλέκεται.
(περισσότερα…)

Εργαστήριο γνωριμίας με Lego Spike

Η ομάδα ρομποτικής του ΓΕΛ Σητείας διοργανώνει εργαστήριο γνωριμίας με Lego Spike στο εργαστήριο ρομποτικής του σχολείου μας, τη Κυριακή 07/04/2024 από τις 10:00πμ μέχρι τις 13:00μμ.

(περισσότερα…)

Σύστημα Πρόσβασης στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Στο αρχείο που επισυνάπτεται βρίσκεται η παρουσίαση της κυρίας Φουτάκη Ντάριας
(περισσότερα…)

Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών/-στριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) ακαδημαϊκού έτους 2024-2025