Αρχική » Ανακοινώσεις

Αρχείο κατηγορίας Ανακοινώσεις

Αποτελέσματα εκλογών 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου

Χαιρετισμός Δ/ντη Τσιφετάκη Μανώλη στη τελετή του Αγιασμού

Με την ευλογία της εκκλησίας, τις ευχές της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης ξεκινά σήμερα η σχολική χρονιά 2021-2022 και με την ευκαιρία αυτή υποδεχόμαστε και καλωσορίζουμε στο Γενικό Λύκειο Σητείας παλιούς και νέους εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Είναι ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη ευθύνη για εμένα να ασκώ καθήκοντα διευθυντή  σ’ αυτό το σχολείο, απ’ όπου πέρασαν και εξακολουθούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους εξαιρετικοί συνάδελφοι που χαίρουν του σεβασμού και της εκτίμησης της τοπικής μας κοινωνίας.

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Κάθε νέα αρχή είναι μια ευκαιρία για να επαναπροσδιορίσουμε τους προσωπικούς αλλά και να διαμορφώσουμε από κοινού τους στόχους μας.

Έρχεστε σε ένα σχολείο ανθρωποκεντρικό και δημοκρατικό που θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε και να αναζητήσετε γνώσεις και εμπειρίες μαθησιακές, Θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας και της καλλιέργειας του πνεύματος σας.
(περισσότερα…)

Πρόσκληση για τον Αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς

ΗΜΕΡΗΣΙΟ 

ΓΕΛ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην τελετή του Αγιασμού που θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του Σχολείου μας στις 13 Σεπτεμβρίου 2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00 π.μ.

Μετά τον Αγιασμό οι μαθητές θα παραλάβουν τα βιβλία τους, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών και θα αποχωρήσουν.

(περισσότερα…)

Προμήθεια self test μαθητών.

Σας ενημερώνουμε ότι από 8/9/2021 έως 17/9/2021, είναι διαθέσιμα και μπορείτε να παραλαμβάνεται 6 δωρεάν self-test (για τις επόμενες 3 εβδομάδες λειτουργίας των σχολείων) από τα φαρμακεία.
(περισσότερα…)

Υποβολή ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, σε ποσοστό 5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων, έτους 2021»

Πανελλαδικές 2022:Η διδακτέα – εξεταστέα ύλη των Πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων ΓΕΛ

Ανακοίνωση

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ., το σχολείο θα λειτουργήσει την Τετάρτη 21-7-2021, την Πέμπτη 22-7-2021  και την Τετάρτη 28-7-2021.