Αρχική » Ανακοινώσεις

Αρχείο κατηγορίας Ανακοινώσεις

Συγχαρητήριες ευχές

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του Ημερήσιου ΓΕΛ Σητείας συγχαίρουν τους επιτυχόντες και αριστεύσαντες μαθητές του σχολείου μας για την εισαγωγή τους στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τους εύχονται  από καρδιάς να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια για την κατάκτηση της γνώσης και την πραγμάτωση των ονείρων τους.

(περισσότερα…)

Εξεταστέα ύλη 2023

Υποστήριξη υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου

Για οποιαδήποτε πληροφορία, υποστήριξη, ακόμα και χρήση υπολογιστή που τυχόν δεν διαθέτουν, οι υποψήφιοι θα μπορούν να απευθύνονται στο σχολείο μας, το οποίο θα λειτουργήσει την Τετάρτη 13-7-2022, την Πέμπτη 14-7-2022  και τη Δευτέρα  18-7-2022.

Μηχανογραφικό 2022 από 8 Ιουλίου έως και 18 Ιουλίου.

Aπό την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 έως και την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 και ώρα 23:59., οι υποψήφιοι, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τους (password) που έχουν ήδη αποκτήσει ή αποκτούν αυτές τις μέρες, θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr/ και να επιλέγουν το Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/ και το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ) για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ.
(περισσότερα…)

Τελετή αποφοίτησης

Ομιλία από τον Δευθυντή του Ημερήσιου ΓΕΛ Σητείας Μ. Τσιφετάκη για την τελετή αποφοίτησης στις 27 Ιουνίου 2022

Αγαπητοί γονείς,

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αγαπητά μας παιδιά,

συγκεντρωθήκαμε απόψε εδώ για να γιορτάσουμε την αποφοίτησή σας. Μία ημέρα που περιμένατε με ανυπομονησία και οραματιζόσασταν καιρό, καθώς ύστερα από αυτήν δεν θα ήσασταν πλέον μαθητές αλλά ενήλικοι, υποψήφιοι φοιτητές ή νέοι επαγγελματίες. Η πίεση των Πανελλαδικών Εξετάσεων σας έκανε να ανυπομονείτε για την ημέρα αυτήν ακόμα περισσότερο, και τώρα ήρθε η στιγμή για να την απολαύσετε και να τη θυμάστε για πάντα ως έναν από τους πρώτους ξεχωριστούς σταθμούς στη ζωή σας.

Η αποφοίτησή σας σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου. Τον απολογισμό της σχολικής χρονιάς που πέρασε ξεπερνούν τα όνειρα, οι επιθυμίες, τα σχέδια και οι στόχοι για το μέλλον. Ένα μέλλον που ξεκινά τώρα για εσάς γεμάτο προσδοκίες, προκλήσεις και αναμετρήσεις με τον εαυτό σας και τον κόσμο γύρω σας. Με όσα έχετε ήδη καταφέρει, με θάρρος, τόλμη, δύναμη και αυτοπεποίθηση, θα ξεκινήσετε να διεκδικήσετε τη θέση που σας αξίζει στη ζωή και στην κοινωνία.

(περισσότερα…)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΣΕ ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. – Π.ΕΠΑ.Λ.

Από τις 24 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:00 έως και τις 7 Ιουλίου 2022 και ώρα 23:59, όσοι/-ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. και ημερήσιων Π.ΕΠΑ.Λ., θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» για το σχολικό έτος 2022-2023.
(περισσότερα…)

Παρουσίαση Λυκείου 2022