Αρχική » Ανακοινώσεις

Αρχείο κατηγορίας Ανακοινώσεις

Πανελλαδικές 2022:Η διδακτέα – εξεταστέα ύλη των Πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων ΓΕΛ

Ανακοίνωση

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ., το σχολείο θα λειτουργήσει την Τετάρτη 21-7-2021, την Πέμπτη 22-7-2021  και την Τετάρτη 28-7-2021.

Οδηγίες για την γνωστοποίηση βαθμών των πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων καθώς και των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων, μέσω της λήψης γραπτού μηνύματος (SMS) στον αριθμό κινητού τηλεφώνου του υποψηφίου.

Ανακοίνωση

Ο σύλλογος των Διδασκόντων του ΓΕΛ Σητείας εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Σπυριδάκη Χαράλαμπου. Η συνεργασία με το σχολείο μας από τη θέση του προέδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και η προσφορά του για αρκετά χρόνια υπήρξε αξιοσημείωτη, δίνοντας λύσεις σε προβλήματα που ανέκυπταν. Η απουσία του αφήνει κενά δυσαναπλήρωτα.
(περισσότερα…)

Έκφραση συγχαρητηρίων

Με ιδιαίτερη χαρά συγχαίρουμε τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Σητείας που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς.

Συγκεκριμένα στον 31ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Λυκείου της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών από τους διαγωνιζόμενους της Α΄Λυκείου την 16ο θέση κατέλαβε ο μαθητής Κουφάκης  Παναγιώτης.

(περισσότερα…)

KYA COVID ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΑ

Δημιουργία κωδικού ασφαλείας για ηλεκτρονική υποβολή μηχανογραφικού Δελτίου ΓΕΛ και παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου

Σας ενημερώνουμε ότι από την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 μέχρι και την Τετάρτη 30/06/2021, θα μπορείτε να προσέλθετε στο σχολείο μας, προκειμένου να δημιουργήσετε κωδικό ασφαλείας για τις επόμενες κατηγορίες υποψηφίων:
  • Aποφοίτους και τελειόφοιτους που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το έτος 2021, προκειμένου να υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ
  • (περισσότερα…)