Αρχική » Ανακοινώσεις » Δια ζώσης τα μαθήματα από Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Δια ζώσης τα μαθήματα από Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες ,
με βάση την τελευταία απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων η περιφερειακή ενότητα Λασιθίου εκτός του Δήμου Αγίου Νικολάου από σήμερα, Σάββατο 06-02-2020 και ώρα 06.00, περνά σε επίπεδο επιτήρησης του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας.

Συνεπώς από τη προσεχή Δευτέρα 08-02-2021 το σχολείο μας θα λειτουργεί κανονικά – με τη φυσική παρουσία μαθητών εκπαιδευτικών σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις ώρες έναρξης των μαθημάτων όπως φαίνονται στο δικτυακό τόπο του σχολείου μας.

Στη δύσκολη αυτή συγκυρία δεν χρειάζεται πανικός αλλά ψυχραιμία και πιστή εφαρμογή των οδηγιών από όλους μας. Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο έχει λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Παιδείας και του ΟΕΔΥ. Εμείς σας παρακαλούμε να είστε σε εγρήγορση και να υπενθυμίζεται στα παιδιά μας τους κανόνες ατομικής προστασίας.

Στη περίπτωση που το παιδί σας έχει κάποιο σύμπτωμα συμβατό με τη λοίμωξη COVID-19 (Πυρετός, Βήχας συνήθως ξηρός αλλά μπορεί και με απόχρεμψη, Λαχάνιασμα ή δυσκολία στην αναπνοή, Κρυάδες, Ρίγος (τρέμουλο), Μυαλγίες, Κεφαλαλγία, Πονόλαιμος, Διάρροιες, Ξαφνική απώλεια γεύσης ή όσφρησης)  το παιδί σας πρέπει να παραμείνει στο σπίτι να λάβει οδηγίες από το γιατρό σας και να ενημερώσετε τη διεύθυνση του σχολείου.

Στο δικτυακό τόπο του σχολείου μας υπάρχουν οδηγίες για τις βεβαιώσεις μετακίνησης των μαθητών μας που θα χρησιμοποιούν από τη Δευτέρα .

Με αισιοδοξία και σοβαρότητα θα αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με ασφάλεια.

Καλή συνέχεια