Αρχική » Ανακοινώσεις » Πανελλαδικός Μαθητικός Διαγωνισμός Φιλοσοφικού Δοκιμίου

Πανελλαδικός Μαθητικός Διαγωνισμός Φιλοσοφικού Δοκιμίου

Το Τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με την Ελληνική Φιλοσοφική Εταιρεία (ΕΦΕ) και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ (ΚΕΣ) διοργανώνει Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό Φιλοσοφικού Δοκιμίου.

Ο Διαγωνισμός, που θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις, απευθύνεται σε μαθητές της Β΄ τάξης Λυκείου και η συμμετοχή σε αυτόν είναι προαιρετική.

Για την πραγματοποίησή του παρακαλούμε για τη συνεργασία των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης με το Διευθυντές Δ/θμιας Εκπαίδευσης, τους Σχολικούς Συμβούλους Φιλολόγων και το Πανεπιστήμιο Πατρών

Για περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, τον κανονισμό διεξαγωγής, την εξεταστέα ύλη, τα θεματικά πεδία και την προτεινόμενη βιβλιογραφία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πατρών http://www.philosophy.upatras.gr/competition/ ή να επικοινωνούν με το Τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών στο τηλ. 2610-996348.

Οι μαθητές, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, μπορούν μέσω του σχολείου τους, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως 23 Ιανουαρίου 2012 στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ανήκουν.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί σε κατά τόπους Λύκεια που θα οριστούν από τις Διευθύνσεις Δ/θμιας Εκπ/σης ως Εξεταστικά Κέντρα και η  στελέχωση τους θα γίνει από εθελοντές εκπαιδευτικούς, οι οποίοι θα απασχοληθούν χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.