Αρχική » Ανακοινώσεις » Εξετάσεις 2022 » Χαιρετισμός του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου Αθανασίου Κατσαγκόλη εν όψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Χαιρετισμός του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου Αθανασίου Κατσαγκόλη εν όψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,

Στο επόμενο διάστημα θα δώσετε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα που θα οδηγήσει στην εκπλήρωση των στόχων σας και στην πραγματοποίηση των ονείρων σας. Θα έρθετε αντιμέτωποι με μία από τις μεγαλύτερες  προκλήσεις της ζωής σας στην οποία καλείστε να δείξετε ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή.

Για όλους εσάς κλείνει ο ένας και μοναδικός δρόμος της μαθητικής ζωής, για να ανοίξουν, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων,  νέοι δρόμοι  που εύχομαι να είναι ευκολοδιάβατοι και φωτεινοί.

Σε όλους εσάς που θα συμμετέχετε στις Πανελλαδικές εξετάσεις εύχομαι σύντομα να ανταμειφθούν οι κόποι σας και να εκπληρωθούν οι όποιες προσδοκίες σας, ώστε να αποκτήσετε τη γνώση, τα εφόδια και τις εμπειρίες που θα χρειαστούν στη πορεία της ζωής σας. Σας καλώ να εμπιστευθείτε τις δυνάμεις και τις γνώσεις σας και να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, που θα οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων σας.

Επίσης εύχομαι στις οικογένειές σας, που μέχρι τώρα είχαν καθοριστικό ρόλο στον αγώνα  σας, υγεία και υπομονή, να σας στηρίζουν σε όλες τις προσπάθειες και τις επιλογές σας.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω και τους εκπαιδευτικούς που σας στήριξαν και σας στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο έργο τους.

Τέλος, σας εκφράζω τη βεβαιότητά μου για την αποτελεσματική και ασφαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων, στηριζόμενος στην υπευθυνότητα όλων των εμπλεκομένων στις φετινές εξετάσεις, τους οποίους και ευχαριστώ εκ των προτέρων, προκειμένου να μπορέσετε να ολοκληρώσετε απρόσκοπτα τον κοπιαστικό αγώνα σας.

Αγαπητοί διαγωνιζόμενοι σας εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία!