Αρχική » Εκπαιδευτική Ρομποτική » Εργαστηριακά Σεμινάρια:Joomla και Εκπαιδευτική Ρομποτική

Εργαστηριακά Σεμινάρια:Joomla και Εκπαιδευτική Ρομποτική

Ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Αν. Κρήτης  σε συνεργασία με τον Τομέα Πληροφορικής του 1ου ΣΕΚ Ηρακλείου διοργανώνει για τους εκπαιδευτικούς Πληροφορικής:

 

  • Εργαστηριακό Σεμινάριο με θέμα «Εισαγωγή στο Joomla» την Πέμπτη 31 Μαίου και την Παρασκευή 1 Ιουνίου ώρα 17:00-20:00 (6 ώρες). Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με εκπαιδευτή τον Τομεάρχη Πληροφορικής του 1ου ΣΕΚ κ. Μιχάλη Σταματουλάκη. Αριθμός επιμορφούμενων 24.
  • Εργαστηριακό Σεμινάριο με θέμα «Εκπαιδευτική Ρομποτική» την Παρασκευή 15 Ιουνίου, ώρα 17:00-20:00 και το Σάββατο 16 Ιουνίου, ώρα 11:00-13:00. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με εκπαιδευτή τον Εκπαιδευτικό Πληροφορικής του 1ου ΓΕΛ Σητείας και Πυρήνα WRO Hellas Αν. Κρήτης κ. Γιάννη Πουλακάκη. Αριθμός επιμορφούμενων 20.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο, στους χώρους των εργαστηρίων του Τομέα Πληροφορικής του 1ου ΣΕΚ Ηρακλείου Κρήτης (Ιτάνου 40 Κηπούπολη).

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται και έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν

να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τη φόρμα (http://goo.gl/m8Emz), για το εργαστήριο joomla έως και 23 Μαίου και για το εργαστήριο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής έως και 4 Ιουνίου. Σε περίπτωση περισσοτέρων αιτήσεων από τον αριθμό συμμετεχόντων θα πραγματοποιηθεί κλήρωση. Τα ονόματα των εκπαιδευτικών που κληρώθηκαν θα ανακοινωθούν στο dide.ira.sch.gr και στο plirancrete.sch.gr.

Υποχρέωση όλων των αιτούντων και κριτήριο συμμετοχής σε μελλοντικά σεμινάρια αποτελεί η έγκαιρη ειδοποίηση σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα με τη συμμετοχή τους.

 

 

 

Ο Σχολικός Σύμβουλος

Πανσεληνάς Γιώργος